uzytkownik_forum napisał(a):

|
Napiszę krótko - zgadzam się z przedmówcami, że Siergiej od DŁUŻSZEGO czasu notuje ewidentny regres. Niektórzy tutaj próbują Go ratować podając przykłady, ile wybronił Wiśle meczów. Żeby być sprawiedliwym, proponuję się zastanowić, ile meczów nam spieprzył, a tych tez będzie kilka... To BYŁ dobry bramkarz, który obecnie nadaję się do zmiany - po cholerę trzymać Miśka na ławce ?
|
A który z piłkarzy nie notuje ostatnio w Wiśle regresu !?! Jak wszyscy to wszyscy, niestety.
________
Bobek90 napisał(a):

|
milosz, nieprzesadzasz troche?
|
Nie przesadzam, bynajmniej. Interlokutor napisał nieprawdziwą tezę że Pareiko „nie wybronił żadnego meczu”. Coś tam jedak wybronił. Tezę obaliłem i tyle. W krytyce też wskazany jest umiar.
A to że jest dokładnie tak, jak napisałeś to dotyczy nie tylko naszego bramkarza i jego słabej gry, tylko rzecz jest w pogarszającej sie postawie całej drużyny, więc problem nie jest jedynie w Pareice tylko w jakości gry tak całej formacji obronnej, jak i ofensywnej. Po pierwsze trochę stabilizacji, po drugie lepszy klimat w drużynie (trener który tworzy zgrany kolektyw, to już byłoby coś), o czym już pisałem, a po trzecie ..wzmocnienia, ale to zależy już od B.C.. Wisła potrzebuje wzmocnień, to jasne, również na pozycje bramkarza, choć bardziej priorytetowe dla mnie jest sprowadzenie dynamicznego skrzydłowego, def. pomocnika, LO czy napastnika .. ale to zupełnie inny temat ..choć związek przyczynowo-skutkowy jest.
_________
I do "kibica inaczej":
thechris napisał(a):

|
Za rok jeśli Wisła będzie jeszcze niżej to kolega milosz będzie nawijał... "bo jeszcze na wiosnę, dwa lata temu dali nam MP..
|
Boli Cie to mistrzostwo, oj boli. ^^^ A może jednak trochę .. cieszy , bo choć trochę powinno.
thechris napisał(a):

|
..(bla, bla , bla ...) milosz lubi stare historie i pewnie chciałby w bramce zobaczyć w następnej kolejce Sarnata , (bla, bla , bla bla) .
|
Tyle, że jednego akurat jestem pewien, masz poważny kompleks wobec mnie (od te Twoje kolejne prostackie i całkowicie niemerytoryczne zaczepki pod moim adresem..), a biorąc pod uwagę całą Twoją żałosną postawę jako anty-kibica Wisły na forum, poczytuje to sobie jako duży plus dla mnie, dzięki
.
_________
A co do meritum to raz jeszcze:
WISŁAZWE napisał(a):

|
Nie wierzę w to, że taki Melikson, Genkov czy Wilk z Ilievem - nagle zapomnieli jak się gra w piłkę....
|
A Propos tego MP, poza Iliewem tych kilku grajków je jednak zdobywało i to grając na nienajgorszym poziomie, więc ..powinniśmy grać lepiej i co ważne skuteczniej.. Pytanie czy Kulawik da radę, rzecz jasna tego bym sobie b. życzył.