|
Senior Member
|

11.10.2012, 18:50
|
Lysy napisał(a): 
|
mitologizowanie jego gry to u Ciebie norma (vide Brożek)
|
O czym Ty piszesz człowieku !?! Jakie mitologizowanie..!?! Co Ja niby pisałem o Brożku ..z tego co pamiętam to na tym forum o Brożkach, a już zwłaszcza w kontekście ich rzekomej mitologizacji nie pisałem absolutnie .. NIC. Coś Ci sie nieźle plącze ..
Lysy napisał(a): 
|
Coś nie widzę tych przykładów fenomenalnych obron. Również ten karny (przy stanie 2:0 dla Wisły!) to bardziej nieudolność Franka, niż zasługa Siergieja. Siergiej bronił SOLIDNIE i nic ponadto.
|
Idziesz w zaparte i w dodatku głupio. W tym samym filmiku broni karnego w wykonaniu Frankowskiego i w dodatku broni po chwili po rzucie rożnym kolejny strzał z bliskiej odległości. Chcesz parady przy obronie karnego proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=oTQvzzHZCHo&feature=relmfu (przy stanie 1-0 dla Wisły) Jeśli masz problem z dostrzeżeniem parad bramkarskich które można określić jako rewelacyjne , Twój problem.
Lysy napisał(a): 
|
Dobrą grą przyczynił się tak samo do mistrzostwa jak pozostała 10 zawodników, a mitologizowanie jego gry to u Ciebie norma (vide Brożek)
|
No i tu się mylisz po raz kolejny , widać u ciebie to norma, otóż do zdobycia MP piłkarze przyczynili się w różnym stopniu, a było ich więcej niż 11-tu. Np. Melikson bardziej, a Siwakow mniej.
|
|