Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2012, 17:58
Nic nie mylę, napisałeś że Pareiko" jeszcze nam meczu nie wybronił", a to jest zwyczajnie nieprawda. Owszem wybronił nam wiele spotkań. Bronił bardzo solidnie w całej rundzie wiosennej (na tle Pawełka to była wręcz nie tylko w moim odczuciu wręcz "rewelacja") dającej Wiśle MP2011, miał wiele doskonałych parad bramkarskich i później (które śmiało można nazwać rewelacyjnymi), a jego ilość wpadek jest nieporównywalnie mniejsza od Pawełka czy innego Cabaja. Nikt nie kwestionuje, że obniżył loty i zdarzają mu sie rzeczy które kojarzą nam się z ..Pawełkiem, ale tamten miał ich duużo więcej i na szczęście mamy ten etap za sobą.

Jak drużyna zacznie grać lepiej, to jakoś spokojny jestem że i Pareiko wróci do poprzedniego poziomu gry, widać on tez specjalnie mocny psychicznie nie jest i jak wszyscy, absolutnie wszyscy piłkarze Wisły, zawodzi. Od Bramkarz oczekuje solidności, a od czasu do czasu parad rewelacyjnych , tak mam..Tyle że na teraz to czekam jedynie na zdobycze punktowe i styl mało mnie już interesuje, nawet tzw. psim swędem zdobyte, bo XIII MP jest okay, ale XIII miejsce jest bardzo nie-okay.
Ostatnio edytowane przez milosz : 11.10.2012 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując