Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2012, 09:59
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę aktualną formę naszych zawodników, to tak widziałbym skład na Anglię:

Kuszczak - Piszczek, Wasilewski, Glik, Komorowski - Wszołek, Krychowiak, Borysiuk, Grosicki - Lewandowski - Sobiech
Moj sklad to:

Tyton - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Komorowski - Wszolek, Krychowiak, Polanski, Sobota - Lewandowski - Sobiech

Nie widze podstaw do zmiany bramkarza. Tyton bardzo dobrze wypadl z Moldawia. Miesiac na lawce to znowu nie tak duzo. Kuszczakowi nie ufam - duzo gada, a jego wystepy w kadrze kojarza mi sie z bramka z Kolumbia i 0:6 z Hiszpania.
Tak samo nie ufam Glikowi - nie widzialem jego dobrego meczu. Czasami uda mu sie nic nie zaalic ale szalu nie ma.
Perquis natomiast zdobyl moje zaufanie na euro, mial dobre wejscie w Betisie gdzie czyscil wszystko w pierwszym meczu.Potem dostal czerwona ale po faulu na Falcao wiec nie tacy jak on bylii ogrywani przez tego napastnika - poza tym czerwona lekko naciagana. W grze glowa jest najlepszy w kadrze, a to sie przyda.
Borysiuk nie poradzil sobie ani z Czarnogora ani z Moldawia - niewidoczny, gral na alibi, z nim w skladzie przegrywalismy srodek pola. Polanski przewyzsza go doswiadczeniem i nie boi sie czasami brac rozegrania na swoje barki.
Grosicki to dla mnie jezdziec bez glowy, nie nadaje sie do gry kombinacyjnej. Oczyma wyobrazni juz widze jak pcha sie z pilka na dwoch Anglikow co oczywiscie za kazdym razem bedzie sie konczyc strata.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując