Cytat:
Młodzież pewnie po raz kolejny zagłosuje na Nową Prawicę, która zdobędzie tak jak zwykle 2% może 3%, czyli nie wejdzie do sejmu (głosy tych 2-3% zostaną stracone). Dzięki temu zyska obecna władza.
Dla mnie obecnie liczy się to, aby PO odsunąć od władzy.
|
Dlaczego zmarnowane? Idziesz glosowac na partie, z ktorej pogladami sie utozsamiasz a nie na partie "meinstremowa", ktora jest lansowana w "wolnych" mediach.
W latach 80-tych ludzie chcieli pozbyc sie komunizmu, pozbyli sie ale na co go zamienili? Nie sztuka jest cos rozjebac, sztuka jest dokonac dobrego wyboru na przyszlosc. Oczywiscie nie powiem co jest tym dobrym wyborem bo sam nie wiem, ale na pewno nie jest to wybieranie mniejszego zla w postaci PiSu. Jedyne co mi przychodzi na mysl to wyjebanie ich wszystkich i danie szansy zupelnie nowym ludziom
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.