Wyświetl pojedynczy post
f-cuda
Banita

Od: 10.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2012, 08:23
WITAM OSTANIO PRZEŚLEDZIŁEM W ZWOLNIONYM TEMPIE WSZYSTKIE MECZE WISŁY W TYM ROKU I DOSZEDŁEM DO PEWNYCH WNIOSKÓW CO ZAWODNIKÓW

Milan Jovanić-ostanio nie grał ale chyba już gorzej od wypalonego Estończyka nie zagra tym bardziej, że bedzie chciał sie pokazać a to będzie jego atut

Sergei Pareiko- w tej chwili jeden, dwa mecze na trybunach dobrze mu zrobi pokarze, że w drużynie nie ma świętych krów jesteś słaby to nie grasz

Michał Miśkiewicz- pewny jak na razie ale niech ogrywa i zdobywa doświadczenie w PP

Gordan Bunoza- uważam, że to nasz najlepszy stoper na razie w tym sezonie nie zawiódł mnie

Łukasz Burliga- dla mnie to nie prawy obrońca a prawy skrzydłowy i będe się dalej upieral by wystawic go na skrzydło ostania bramka mnie o tym potwierdziła

Osman Chávez- no ostanio spadł z forma drastycznie strach go dawać na stopera ale może spróbować go na prawym bądzi lewym skrzydle obrony

Michał Czekaj- ten pan niech idzie na wypożyczenie bo nie chodzi tu o jego zwrotność a brak doświadczenia a my przez brak doświadczenia nie mozemy przegrywać

Jan Frederiksen- technicznie ok ale braki fizyczne straszne wypad ze składu poki ich nie nadrobi

Arkadiusz Głowacki-uważam że on z Bunozą to optymalna para stoperów doświadczenie z młodością

Kew Jaliens-uważam że on na obrone nie ma co wracać jego pozycja to defensywny pomocnik wiec tam niech gra bo według mnie jest lepszy od wilka i sobola

Marko Jovanović- ciężko mi coś tu powiedzieć ale ponieważ nie ma kim grać na bokach to już niech gra

Damian Buras- na razie nie ma co pisac

Michał Chrapek- mi się jego gra podoba ma większe zaangażowanie od Garguły i Meliksona jeszcz z 3-4 mecze i zobaczycie ze bedzie gracze od ktorego bedziemy ustawiać skład

Łukasz Garguła- mimo pięknej bramki ja tego pana nie widze w 18 meczowej z różnych powodów

Ivica Iliev- ten zawodnik nie ma sił na rozegranie 45 minut wiec uważam ,że powinien wchodzić w drugiej połowie w granicach 70 minuty

Maor Melikson- w tej chwili nie wyobrażam sobie 11 bez niego mimo ze nie ma dobrej formy i nie angazuj sie tak jak kiedys to nadal jego niekonwecjonlalne zagrania robia róznice

Radosław Sobolewski- ten gracz niech gra w pp i jako zmienik w ekstraklasie jak nie bedzie komu grac juz nie ma tej motoryki

Alan Uryga-szczerze mało grał ale podoba mi sie ten zawodnik i w Młodej Ekstraklasie tez sie wyrózniał dawać mu szanse w pp i na końcówki ligowych spotkani

Cezary Wilk- jego gra w tym sezonie to tragedia szczerze bardzo go lubię osobiscie to mój ulubiony zawodnik za to jak walczy nie cofa nogi, ale mimo że go lubie na razie ławka

Rafał Boguski- cały czas mi się wydaje,że Boguski w konicu odpali i z meleksem bedą klepać obrone

Cwetan Genkow- długo myślałem ale nie mamy lepszej alternatywy

Dawid Kamiński- na razie bez błysku

Romell Quioto- takim graczą dziekujemy po co nam gracze ze szczenieckimi zachowaniami by grac dobrze w pike pod kopułą tez trzeba miec poukładane

Daniel Sikorski - ja wiem że tego zawodnika stać na wiele widziałem go na treningach i powiem szczeże ze treningi się wyrożnia mozna wystrczy psycholog by mu pomógł bo ja go ogladam i widziałem mecze w górniku. Wielu czepia się że słabo grał w Poloni W ale ja wam powiem, że Polonia to był cyrk gdzie ciezko było o dobra gre

Michał Szewczyk - chyba nasz nastepny młodzian ja widze w nim drugiego Małeckiego tylko z poukładana kopuła

Długo myślałe jak powini zagrać z Jagą i ja widze tylko dwa warianty ofensywny i defensywny

Ofensywny
--------------------------Milan Jovanić-------------------------------------
--Marko Jovanović--Bunoza--Arkadiusz Głowacki--Osman Chávez--
------------------------------Kew Jaliens------------------------------------
--Łukasz Burliga---------------------------------------Michał Szewczyk--
----------------------------CHRAPEK-MELIKSON---------------------------

---------------------------------GENKOW------------------------------------

DEFENSYWNY
--------------------------Milan Jovanić-------------------------------------
--Marko Jovanović--Bunoza--Arkadiusz Głowacki--Osman Chávez--
------------------------------Kew Jaliens-Cezary Wilk---------------------
--Łukasz Burliga---------------------------------------Michał Szewczyk--