Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2012, 06:54
[email protected] napisał(a):
Wisła ma zresztą pecha, bo trenerzy tam wykańczają zawodników, zamiast rozwijać. Iwana nie wspomnę, Surmy etc. Jeden z najzdolniejszych młodych, ten potrącony przez Kuzerę autem, u mnie na wsi piecze bułki w piekarni. Ale skandalem jest historia Małeckiego. Z nim Wisła była mistrzem, on śpiewał w Rynku, wszyscy inkasowali premie i byli szczęśliwi. Kibicowałem mu.

Ale klub zrobił z niego, przy pomocy trenera Moskala, debila, oddał za grosze, piłkarza już nie ma. Jego serce przestało bić. A był najbardziej oddanym zawodnikiem klubowi przez ostatnie dziesięć lat.

Mama Bogusia powiedziała mi w Święta (dzięki za życzenia), że to dobry chłopak, że nie pije, że nie pali, że to co zarobił wydał na dwa mieszkania, nie przepuścił…

No i takiego chłopca się wymienia na Moskala, na Kulawika… Wygania Nawałkę… jakby to powiedzieć – kogoś chyba pogięło..
Celne uwagi, no może oprócz Surmy, ale tutaj farszafskość Zarzecznego wychodzi...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując