f-cuda napisał(a):

WITAM
Jestem osobą co z reguły ratuje małe biznesy czyli pomaga wyjść im z długów oczywiście robię to nie odpłatnie traktuje jako hobby bo ja pracuje w ubezpieczeniach.
Co powinno się stać by Wisła Kraków funkcjonowała dobrze
1.Uniezależnić się finansowo od prezesa Bogusława Cupiała
a)Zostaje właścicielem ale daje tylko pieniądze w sytuacjach kryzysowych
b)Stworzyć ze współpracy z jedną z sieci komórkowych własną sieć komórkową o nazwie Biała Gwiazda i dzielić się z siecią komórkową po 50%. Czyli jesteś fanem Wisły kupujesz jej starter i np doładowujesz za 30 zł a 15 zł idzie dla Wisły liczmy że wydamy 10000 starterów i niech każdy minimum doładuje za 30zł to daje nam 300000zł dzielone na pół czyli miesięcznie wychodzi nam 150000zł miesięcznie.
c)Wprowadzić płatną informacje sms z informacjami co się dzieje z klubem i podczas meczów dla wszystkich sieci komórkowych powiedzmy 5zł miesięcznie
d)Wprowadzenie własnego napoju energetyczne White Star podpisujemy umowe z jakims dystrybutorem napoju który z każdej sprzedanej puszki daje odaje 1zł
e)Znalezienie sponsora głównego tak jak pisałem wyzej nawiazać współprace z jaką wytwórnia napojów energetycznych czyli reklamujęmy ich głowna marke za pewną kwote plus 1 zł od puszki za napój white star
f)Stajemy się główny operatorem stadionu podpisujemy miastem umowe że zyski z wynajmu poieszczeni biurowych mają 25% ZYSKU MY 75% ZYSKU
g)Tworzymy muzeum z prawdziwego zdarzenia z sklepikiem kibica
2.Budujemy infrastrukture pod mlodzież i skauting i zarabiamy na piłkarzach jak Ajax Amsterdam
3.Pozbywamy się bednarza a siagamy kogos niedrogiego z czech
4.Trener Zagraniczny z polskim asystentem takim który by mógł przejąć klub za pare lat
mam wiecej pomysłów ale nie mam czasu ich sie rozpisywać
|
proponuję zejść na ziemię