Grzaniec Galicyjski napisał(a):

|
Jasne, że tak. Trudno Ci odmówić racji, ale czy w swoim działaniu, Bogusław Cupiał, przy swojej palecie możliwości, nie ma prawa działać właśnie marzeniem? Coś mi mówi, że po prostu nie pozwoli by w przyszłym sezonie naszym kluczowym zawodnikiem był Michał Chrapek. (z całym szacunkiem dla chłopaka!)
|
kieruje Tobą optymizm , nie racjonalizm , zgodzisz się ?
wolę aby ewentualny zastrzyk gotówki do klubu był dla mnie ( kibiców ) niespodzianką , niżeli czymś na co wyczekujemy z każdym dniem
na razie radzę pogodzić się z Wisłą pałętającą się w środku tabeli , przynajmniej do końca tej rundy . Za dużo ekip prezentuje w tej chwili poziom do którego my nie dosięgamy :
Legia , Amica , Górnik , zweryfikowały nas już Piast , Polonia , Pogoń - naliczyłem już 6 zespołów grających lepszą piłkę w tym sezonie od nas .
Dalej mamy Śląsk , Widzew , Ruch - czyli ekipy po przejściach które łapią właściwy rytm . My na to niestety w dalszym ciągu czekamy .
PS. Wyliczyłem że jeśli w pozostałych 8 spotkaniach zdobędziemy 12 punktów to będzie... przyzwoity wynik.. tyle że będzie to nas plasowało w okolicach 12 miejsca .