Wyświetl pojedynczy post
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2012, 12:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nic z tego nie rozumiem.
Kiedy zaangażowano Probierza i biedny FraMat zaczął tłumaczyc na tym forum, że to amator a nie trener to przez kilka miesięcy wszyscy nabijali sie z FraMata.
Obudzili sie dopiero, kiedy nie tylko dłoń, ale obydwie ręce były głęboko w nocniku.

Teraz po pierwszym meczu pod Kulawikiem FraMat jako jeden z nielicznych widzi, że wstydu nie było, że drużyna, ktorej brakuje wielu ważnych ogniw i po prostu kilku naprawdę solidnych piłkarzy, pokazała, że kiedy nie musi realizować założen Probierza, daje radę. Na razie przez pierwsze 20 minut pierwszej polowy i zrywami w drugiej, co w ogóle rokuje jakoś na przyszłość, ale ci sami, ktorzy popierali od marca do września Probierza, zaczynają najeżdżac na piłkarzy, których FraMat broni.
Były błędy, ale ogólnie Kulawik wyciągnął na dzień dzisiejszy co się dało. Dajcie mu przepracować chociaż najbliższe dwa tygodnie, jak wołaliście, żeby dawac popracować Probierzowi.
Dajcie pilkarzom możliwość, zeby odzyskali motorykę i dzieki treningom z Kulawikiem przypomnieli sobie, co wcześniej grali zanim przyszedł Probierz i wszystko zburzył.

Nie twierdze, że mamy druzyne na bezdyskusyjne Mistrzostwo. Jesli jednak praca będzie trwała spokojnie a w zimie nie odejda najlepsi bez jednoczesnego sprowadzenia sensownych nastepców, to w tej buraczanej lidze będziemy walczyć o czub tabeli.

Podobne zgliszcza były już przed Maaskantem i wszyscy myśleli, że nic z tej drużyny nie będzie, ale okazało się, że zdobyliśmy mistrzostwo.
Ja wiem, że jesteście zniechęceni kiepskim poziomem i wynikami, ale dajcie druzynie i Kulawikowi choc tyle czasu ile daliście Probierzowi. Tym bardziej, że za Probierza nie rozegraliśmy, co paradoksalne, tak dobrego spotkania w wielu momentach, jak wczoraj w Warszawie.
Dalej jesteś biedny,jak twierdzisz ,że wczorajsza gra(zresztą nie widziałem w niej mega zmiany) była efektem nie realizowania założeń Probierza.Po za tym przestań nazywac Probierza trenerem amatorem,bo przeszedł normalne szkolenia i ma licencję....Amatorem co najwyżej będzesz Ty lub ja jak zaczniemy trenowac "chłopaków z podwórka"
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując