thechris napisał(a):

Marszałek, zgadzam się w 100%. Z Jagiellonią cholernie ważny mecz bo potem będzie bardzo ciężko o punkty: Widzew (W), Lech (D), Korona (W) z którymi nawet w tzw. dobrych czasach grało nam się wyjątkowo trudno.
Kużwa... Cholernie brakuje Bitona... Nawet tego Diaza brakuje, którego nie znosiłem.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Kulawik nie zmienił Wilka na Jaliensa? Przecież druga żółta i mogła być parę minut wcześniej...
|
Diaz na środku obrony czy też pomocy zawsze wyglądał przyzwoicie a w dodatku w porównaniu do naszych obecnych gwiazdeczek nigdy nie przechodził obok meczu za co miał u mnie zawsze szacunek mimo momentami katastrofalnej gry na boku obrony.Tak się teraz zastanawiam po kiego chuja pozbyliśmy się Paljicia skoro w klubie wiadomo było, że nas nie stać na lepszego grajka na lewą obronę? To już nie lepiej było zostawić sprawdzonego piłkarza niż ściągać Duńczyka z turnieju dla bezrobotnych? Powiedziałbym, że polityka naszego klubu leży i kwiczy, ale my chyba nie mamy żadnej polityki.