Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2012, 22:30
madziar napisał(a):Wyświetl post
taaa teraz TRENEREM Petrescu.... ale jak odchodzil to byla gadka jak z Probierzem (o.t. przecietniak) ze sie gry
Wisly nie dalo ogldac ze tylko dzida i nic wiecej... a teraz "TRENEREM"... hahaha
Mów za siebie, Ja akurat byłem zdania że trener Petrescu powinien pracować dalej. Faktem jest że graliśmy wówczas brzydką piłkę, ale też brakło dobrych transferów, szkoda że nie był dyr. sp. wówczas Valckx, cóż było minęło, choć biorąc pod uwagę dalsze wyniki Rumuna jako trenera i poczynania Bednarza jako dyr. sportowego.to może właściwe wnioski wyciągnie ten od którego wszystko w Wiśle zależy.
_______
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Niby dlaczego, a kim był wtedy Petrescu ? Znanym byłym piłkarzem. Analogia do Bakero.
Kim był, ano człowiekiem który zdobył wice-MP i wygrał z MP Legią na jej stadionie, słabszy początek nowego sezonu i poleciał ..więc porównanie do Bakero to nonsens.

_______
PS. do madziar
I żeby była jasność, nie uważam się za wszystkowiedzącego i takiego co przewidział późniejsze dobre wyniki w innych klubach trenera i ex-piłkarza Petrescu, zwłaszcza że na forum piszę od niedawna i ochota na robienie tego mi raczej już przechodzi. Rzecz w tym że popieram opcje prozachodnią, bo uczyć się powinniśmy od lepszych, a na zachodzie zwyczajnie grają od nas lepiej, co nie oznacza że wszystko co płynie do nas stamtąd jest dobre, szrotu piłkarskiego, ani trenerskiego rzecz jasna też nie chcę, ale za Petrescu naprawdę graliśmy nieźle w obronie, fakt jest faktem. Zaś drużynę powinno zacząć się budować od obrony.. liczyłem wówczas na kilka dobrych transferów do ofensywy zwłaszcza środkowego napastnika i skrzydłowych i gra wyglądałaby coraz lepiej, powtórzę, było i minęło, ale do licha niechże wnioski wyciąga Sz. Pan B.C., bo ileż można robić te same błędy. Jak jest szansa zbudować coś dobrego i są jakieś ku temu przesłanki to nagle wszystko rozwala .. za Petrescu jeszcze raz przypomnę graliśmy bardzo solidnie w obronie i mega brzydko w ofensywie.. brakło transferów..teraz też było jak było, ale po MP też była okazja aby w okienku zimowym ratować kolejny sezon i znowu coś zasiać, a tu nie było ani jednego transferu .. i wszystko znowu zaczęliśmy od zera, czyli od Probierza, a teraz jak go juz nie ma to można powiedzieć że się cofnęliśmy do tyłu, i zamiast lepiej to jest coraz gorzej, niestety ..Hmm ..Panie B.C. wnioski, wnioski czas wyciągnąć, stabilizacja i zachodni profesjonalizm, plus zdolna polska młodzież tak piłkarska jak i trenerska, to jest szansa na silną Wisłę, takie moje zdanie, inni mogą mieć inne, no bo przecież mamy tu u nas, radosną demokracje.
Ostatnio edytowane przez milosz : 05.10.2012 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując