Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2012, 10:18
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
To jest do co dokladnie powinni robic! Zobowiazujac sie do robienia czegos, ponosza odpowiedzialnosc i powinni wykonywac to dobrze. To po cholere jest zakladka o wyjazdach i maile kontaktowe.?! Nie pierwszy raz zreszta nie odpisuja, a pozniej beda sie srac ze ktos na nich narzeka, a oni tyle robia... na pokaz. Moglbym wyciagnac wczesniej bilet z klubu, ale myslalem ze szanownej instytucji zachce sie wykonywac jakas prace..

Zeby cos wpisac w komentarzach, trzeba byc zarejetrowanym
, a zeby sie zarejestrowac.. to oni to musza potwierdzic, bo rejestracja nie jest automatyczna... wiec tez takiej mozliwosci nie bylo..

fialo: nie wiem czy normalne, ale maila do nich wyslalem w poniedzialek, zanim zaczely sie zapisy..

E tam! Żeby dodawać komentarze pod tekstem na wiadomej stronie, nie trzeba być zarejestrowanym, przynajmniej ja o niczym takim nie wiem
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując