Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2012, 10:31
Dlatego wyjście jest jedno. Przynajmniej ja tak to widzę. Trzeba skończyć z tym uwielbieniem trybun bez względu na wynik. Bo czy to nie paranoja iż po ograniu jakiegoś GKS-u są piąteczki i śpiew z trybunami ? Za co ? To w nich wzmogło poczucie siły, że trybuny są za nimi i w związku z tym mogą robić co chcą. Zróbcie wynik to wtedy będziecie mieli zaszczyt coś pośpiewać z trybunami. Póki co traktowałbym ich jak w Gliwicach.

Kula jest trenerem ,a to dla mnie jest najlepszy moment aby odwrócić tendencje i pokazać tym kopaczą, że trybuny są ale za Kulą. Oni są co najwyżej pracownikami. Na szacunek, uwielbienie, trzeba sobie zasłużyć taką a nie inną postawą na boisku.

Osobiście mam w dupie ściskanie herbu czy inne zagrania pod publiczkę. Bardzo prymitywne dodajmy. Oczekuje tylko i wyłącznie aby wykonywali każdy z osobna najlepiej swoje obowiązki. Tyle i jak widać aż tyle.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 04.10.2012 o godz. 10:35.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując