Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2012, 08:34
Nie wiem może jestem jeszcze strasznie naiwny ale wypowiedzi Arka po meczu z Piastem jakoś mi nie pasują do buntu. Gdyby to mowił Garguła machnąłbym rękom.

Arek jak dotychczas dla mnie to inna półka ludzi. Może się mylę.

Ale żeby aż tak fanzolić. Mógł powiedzie bez komentarza, nie mi ooceniać trenera.

Napewo konflikt był napewno nie dogadywali się ale co innego jest konflikt a co innego jest specjalnie złą gra.

„Pretensje kibiców są jak najbardziej uzasadnione. To jest taki moment, kiedy odechciewa się wszystkiego, ale z drugiej strony piłka nożna i sport nie składają się tylko z samych zwycięstw, trzeba umieć podnieść się po tym, co się do tej pory działo i walczyć dalej” – mówił. „Można się domyśleć, co powiedzieli nam fani, nie będę zdradzał szczegółów, ale wyznam, że nie było to nic przyjemnego. Jednak przyjmujemy to wszystko z pokorą” – zapewnił.

Jak kapitan Wisły oceni decyzję trenera Probierza, mówiącą o jego dymisji? „To dla nas trudne, bo wszyscy jedziemy na jednym wózku. To nie jest tak, że trener ponosi odpowiedzialność za wszystko, co dzieje się z drużyną. To chyba przede wszystkim nasza wina” – zakończył Arkadiusz Głowacki.

Odpowiedz cytując