Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 21:46
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
raczej przez pecha Legii w tym meczu. Nie gramy totalnej padaki, jak próbujesz to udowodnić (nie wiem tylko w jakim celu na forum Wisły). Nie jest różowo, ale i tak na tle ligi wypadamy dobrze. Mogę tak samo napisać, że zremisowaliśmy przez błędy naszych piłkarzy (np. Kuciak z Górnikiem) a nie przez frajerstwo Górnika. Górnik jest u siebie mocny, a my tam zagraliśmy w miarę ok. Z Groclinem również nie było aż takiej padaki jak twierdzisz. Co Groclin zrobił w tym meczu? Nie miał praktycznie nic do powiedzenia i gdyby nie wielbłąd Łukasika to pewnie wyjechaliby z zerem na tablicy wyników.

Serio, to podlizywanie się jest tak mdłe, że aż się słabo robi. Ale to twoja sprawa, rób co chcesz. EOT
Powinna być czerwień dla Wawrzyniaka na faulu Wszołka, karny i 0 punktów dla ległej w tym meczu więc nie pitol banialuków. Wawrzyniak dwa mecze pauzy i nie ma go w meczu w piątek no ale wiadomo komu sprzyja PZPN.

a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
A Czekaj, Głowacki i Sikorski z daleka od niego! Niepojęte dla mnie jest czemu nie gra Bunoza.
Może zgubił się w Bonarce ?
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.10.2012 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując