ToTylkoJa napisał(a):

raczej przez pecha Legii w tym meczu. Nie gramy totalnej padaki, jak próbujesz to udowodnić (nie wiem tylko w jakim celu na forum Wisły). Nie jest różowo, ale i tak na tle ligi wypadamy dobrze. Mogę tak samo napisać, że zremisowaliśmy przez błędy naszych piłkarzy (np. Kuciak z Górnikiem) a nie przez frajerstwo Górnika. Górnik jest u siebie mocny, a my tam zagraliśmy w miarę ok. Z Groclinem również nie było aż takiej padaki jak twierdzisz. Co Groclin zrobił w tym meczu? Nie miał praktycznie nic do powiedzenia i gdyby nie wielbłąd Łukasika to pewnie wyjechaliby z zerem na tablicy wyników.
Serio, to podlizywanie się jest tak mdłe, że aż się słabo robi. Ale to twoja sprawa, rób co chcesz. EOT
|
Powinna być czerwień dla Wawrzyniaka na faulu Wszołka, karny i 0 punktów dla ległej w tym meczu więc nie pitol banialuków. Wawrzyniak dwa mecze pauzy i nie ma go w meczu w piątek no ale wiadomo komu sprzyja PZPN.
a_r_e_n_a napisał(a):

|
A Czekaj, Głowacki i Sikorski z daleka od niego! Niepojęte dla mnie jest czemu nie gra Bunoza.
|
Może zgubił się w Bonarce

?