|
"Probierz nie chciał pracować z tą drużyną "
Tylko że Probierz nie chciał pracować również z Dudu Bitonem, Dragen Palijciem, Lameyem, Jaliensem, Potem z Gargułą.
Probierz również nie chciał pracować z kilkoma zawodnikami Arisu Saloniki... przywróceni piłkarze do drużyny prowadzili potem tą drużynę do zwycięstw
Ja to skomentuje w ten sposób że głupi trener, który obraża się na zawodników... Taki Melikson patrzy że odsunął Bitona to już sobie myśli w głowie że za chwile może to mnie i innych kolegów spotkać to samo. Traci zaufanie do trenera, analogicznie jest z innymi.
Probierz robił najgorszą rzecz jaką można było robić mianowicie wskazywał winnych palcami. Nie wyglądało to w ten sposób, że przegrywała drużyna tylko odstrzeliwał to Sikorskiego to Gargule to Wilka to Chaveza na sparingach tez na nie których nie stawiał.
Ja również popieram kolegę fialo. Np takiemu Wilkowi można zarzucić to, że jest słaby piłkarsko natomiast uważam że to jest zbyt porządny gość aby załatwiać sobie luźniejsze treningi odpuszczając mecze. Jego moralność jest na zbyt wysokim poziomie. Patrząc na jego bardzo surowy sposób wypowiadania się można gdzieś dostrzec że on za tego trenera umierać mimo wszystko nie chce. Zresztą się nie dziwie jak to wszystko wyglądało tak, że wykonywał naprawdę dobrą pracę, a Jaliens zamiast przy być przy innym zawodniku dubluje jego pozycje.
Mam nadzieję że Bednarz również nie będzie wskazywał teraz winnych palcami bo to gówno da, zawodnicy będą się obrażać na klub itd.
Niektórzy piszą gwiazdorzy a nie piłkarze itd... ja uważa, że mamy kilku naprawdę inteligentnych zawodników, którzy mają za sobą kawał karier i trener który "nie będzie się wpier*" mógłby tu dużo zdziałać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.10.2012 o godz. 19:22.
|