Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 18:08
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnośnie systemu usosuj. Nie mogę sobie poradzić z zapianem na WF oraz Język Łaciński. Mógłby ktoś pomóc , wszystkie przedmioty udało mi się odnaleźć ale niestety tych dwóch nie... Chodzi o kierunek : Polonistyka - dziennie, jeśli ktoś jest z innego kierunku też fajnie byłoby jakby pomógł Drugie pytanie. Ma ktoś szkic Herbu TS WISŁA ? Dostępne są w Fanatyku, szablony grafitii ? Potrzebuje namalować u siebie w domu na ścianie
Pewnie się już dowiedziałeś jak to wygląda, ale nie zaszkodzi napisać, może komuś innemu się przyda. Na wf nie rejestrujesz sie przez usosa. Musisz isc do studium wf na piastowską i masz kilka opcji: spytaj sie kogos z roku kiedy mają wf, idź z nimi i u prowadzącego zapiszesz się na zwykły wf (ogólnorozwojówka), albo możesz zapisać się na sekcje, jest ich sporo, p. nożna, koszykówka, siatkówka, lekkoatletyka, basen etc. I to robisz w ramach wf-u. Tak cy inaczej prowadzący wpisuje Cię do usosa, Ty tylko musisz się zapisać u prowadzącego.

TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
podbijał ktoś z Was legitke studencka nie będąc studentem? tzn zakończyłem studia i mam legitymacje jakbym poszedł do tego punktu AGH co się podbija i postawił babce flaszkę wina albo jakieś czekoladki to dostane naklejkę?
Zawsze możesz jeszcze się zapisać na studia ponownie, założę się, że na coś się jeszcze możesz zapisać (oczywiście z wyjątkiem prywatnych szkół, bo jak chcesz legitkę tylko to nieopłacalne), a tak to tylko ok. 7 dych pewnie za opłate rekrutacyjną.
Ostatnio edytowane przez Krav : 03.10.2012 o godz. 18:14.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując