Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 16:32
raindog napisał(a):Wyświetl post
Nie widać logiki w tym, co napisałeś.
Możesz nie widzieć, żyjemy w wolnym kraju.

Ja nie widzę logiki w dawaniu wiary anonimowemu komentarzowi pod jednym z artykułów.
Facet najpierw pisze, że zbierze informacje a już godzinę póżniej wali sążnisty komentarz. Czyli informacje zbierał pół godziny. Mówi, że wie, ale niedokładnie.
Powołuje się na redaktorkę w gazecie. No proszę, jakbym był takim zbuntowanym piłkarzem tobym na pewno poleciał z tą informacją do redaktorki.
Jak Baszczyński zwalniał rumuna to dopiero po jakimś czasie wyszło. A tu proszę w dzień konferencji. Szybciutko.
Bunt wybuchł w sierpniu. A całą wiosnę grali dokładnie to samo co teraz. To wtedy też był bunt czy nie ?
Sobolewski, który ma ostatni sezon nagle podnosi bunt.
"Strajk przeniknął do głowy innych piłkarzy".
Telepatycznie, bo przecież Sobol czy Głowa to na pewno śmiagaja po angielsku, żeby wytłumaczyć takiemu Meliksonowi co i jak.
To się kupy nie trzyma dla mnie i już.
Oczywiście jestem sobie w stanie wyobrazić, że bunt mógł być. Ale nie na podstawie anonimowego i nie trzymającego się kupy komentarza. Będą bardziej realne dowody to uwierzę.
Natomiast beneficjentami takiej plotki są Bednarz i Probierz. Bez dwóch zdań. Zawsze należy patrzeć kto odnosi korzyść.

W tej druzynie nie trzeba żadnego buntu. Tam nie ma żadnej atmosfery. Uszła po Apoelu. Dobita została durnymi wypowiedziami Bednarza typu "ta drużyna się skończyła" czy "Niestety nie udało się zwolnić trzech".
Probierz motywować umie tylko decybelami. Dobre było w Puszczy Knyszyńskiej.

Pytanie czy Kulawik cokolwiek z tego sklei ? Mam nadzieje, że tak i trzymam za niego kciuki.
Odpowiedz cytując