Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 14:17
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
To ze grano przeciwko MP jest jasne.
Ale trzeba sie zastanowic dlaczego. Czy dlatego, ze bylo ciezko na treningach - jak usiluje sie nam wmowic ? Czy dlatego , ze MP to bufon, troglodyta pilkarski i nie umie zbudowac posluchu inaczej jak wrzaskiem ? I pilkarze wzieli sprawy w swoje rece, bo nie potrafili sobie wyobrazic dalszej wspolpracy z nim ?

Jesli jest zgrany team, i nagle przychodzi nowy szef - ktory okazuje sie byc klasycznym idiotom, to najlatwiej sie jest go pozbyc, podkladajac rozne swinie, niz edukowac.

Probierzowi zycze wszystiego najlepszego - jak najdalej od Reymonta. Niech nawet kadre Polski poprowadzi.

A osobiscie uwazam, ze pilkarze postapili slusznie.
Różne głupoty czytałem już na tym forum, ale to jest chyba absolutny top.

Panowie piłkarze nie są od tego aby decydować kto powinien być trenerem Wisły a kto się do tego nie nadaje. Przecież to jakiś absurd. Wyobrażasz sobie jakiekolwiek przedsiębiorstwo, w którym pracownicy postanawiają zwolnić szefa? Jak myślisz, jak w normalnym świecie, zakończyłby się taki bunt?

Skoro piłkarze mają decydować kto ma ich trenować, to może oddajmy im też możliwość przeprowadzania transferów, podpisywania kontraktów, sprzedaży reklam na stadionie, zatrudniania prezesów i innych pracowników klubu. Nie daj Boże Garguła przez niesympatyczną sprzątaczkę nie będzie mógł w pełni pokazać swojego kunsztu.

Jeżeli to wszystko co napisano o buncie piłkarzy okaże się prawdą, to mam nadzieję, że Cupiał także dojdzie do wniosku, że "nie wyobraża sobie współpracy z panem Sobolewskim i Głowackim" i wyśle ich do biegania do końca kontraktu po parku Jordana.

ps.
Dodam, że od samego początku byłem krytykiem Probierza. Zresztą, nie o niego tutaj chodzi tylko o to, że panom piłkarzom pomyliła się rola w tym klubie. Oni tutaj są od kopania piłki i za to im płacą.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 03.10.2012 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując