Sylwek1906 napisał(a):

|
Pierwszą decyzją na miejscu Kulawika powino być zatrudnienia psychologa.
|
Dla Cupiala.
PAWEŁ napisał(a):

|
Ja myślę że to nie jest głupie rozwiązanie bo kogo mieli znaleźć na wczoraj jak sezon dawno rozpoczęty. A tak będzie można się rozejrzeć za jakimś ciekawszym trenerem
|
Pewnie, np. przy obecnych wynikach Slaska to Levy dostanie kopa za jakis miesiac, Cupial w tym czasie straci swoje "zaufanie" do Kulawika i w listopadzie na lawce zasiadzie niejaki pan Stanislaw Levy, zwany tez "Stachem od butelki".
Znow uslyszymy o pelnym poparciu Zarzadu dla trenera i o najlepszej opcji i tak bedziemy sie toczyc do I ligi.
Wisla jest modelowym przykladem tego jak nie zarzadzac klubem pilkarskim. Cupial (razem z Wojciechowskim) mogliby na ten temat prowadzic wyklady w Wyzszej Szkole Zarzadzania.
Łysy Wąż napisał(a):
|
- Żeby nie było żadnych wątpliwości, bardzo stanowczo chcę to podkreślić - jest to rozwiązanie docelowe, a nie tymczasowe .Tomek Kulawik będzie trenerem Wisły do końca sezonu- powiedział wiceprezes Jacek Bednarz.
|
....a i jak tu go nie jebnac. Docelowe rozwiazanie ale trenerem bedzie do konca sezonu. Innymi slowy, polityka klubu ogranicza sie do jakze "perspektywicznego" "tu i teraz". A ze po sezonie pol kadry odejdzie, trenerem nie bedzie juz Kulawik kogo to obchodzi.