Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2012, 09:49
Kulawik. To chyba informacja na zasadzie domniemania, ile to rano ,jak jechałem samochodem, słyszałem info że Smuda będzie trenerem. A czemu, a no bo tak Bo zna się z Cupiałem. Argument koronny. A kto będzie tak naprawdę to się okaże.

Wg mnie nikt poważny nie weźmie zespołu. Nie w tak funkcjonującym klubie. Szczytem jest jakiś dziadzio pokroju Schefera. Sukcesy w zeszłej epoce, gdzie futbol wyglądał inaczej i od tego czasu średnio kilka klubów rocznie obsługuje. Albo jakiś Mitomana z zachodu, który miał propozycję objęcia Barcelony po Guardioli ale ją odrzucił. Wziąłby tą robotę ale nie podobało mu się manifestowanie przez Katalończyków swojej odrębności wobec Madrytu. Poza trenowaniem jakiś średnich zespołów u siebie w kraju nic nie osiągnął ale ma potencjał i wie jak wprowadzić Wisłę na salony. Tym czy innym składem LM czy LE to bułeczka dla niego.

A później taki Ojrzyński gościa wciąga nosem

Tak a propos kto teraz prowadzi zajęcia z zespołem ? Kierowca Cupiała?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.10.2012 o godz. 09:54.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.