blanco napisał(a):

Taśma:
Spartak - Celtic 1
Juve - Szachtar 1
Valencia - Lille 1
Nordsjaeland - Chelsea 2
BATE - Bayern 2
Co sądzicie ?
|
2 ostatnie mecze tak... ale reszta już nie do końca...
znaczy wiesz... to jest moja opinia :]
Cluj - ManU 2?
Rooney wraca, Van Persie przeszedł tam żeby wygrywać puchary, ostatni mecz wdupili z Tottenhamem, ale suszarka Fergusona znowu zostanie odpalona :] Sir Alex nie ma już problemów z zestawieniem linii obrony, jakie miał na początku sezonu... kontuzjowany tylko Vidic. Cluj z kolei 6 miejsce w lidze... chłopak do bicia.
Benfica - Barca 2?
albo że Messi w meczu uwali brame
Benfica nie wygrała z Barcą od 30 lat!! Ponadto straciła środek pomocy (Witsel i Garcia). Barca to Barca... jest Messi, wrócił Villa, Iniesta, Xavi...owszem Pique i Puyol kontuzjowani... ale nawet jak stracą kilka bramek to wydaje mi się (mam nadzieje) że strzelą o jedną więcej.
2 twoje i 2 moje mecze dają łączny kurs 4,3 czyli nie jest OK, ale zawsze można zagrać 3z4.
edit.
Spartak ma połowę zawodników z wyjściowej 11 kontuzjowanych. Celtic to ju nie ten sam Celtic to kilka lat temu... Ale nie maja z kim walczyć o mistrzostwo kraju dlatego bardziej się skupią żeby chociaż spróbować wyjść z grupy. Jak dla mnie mecz zagadka...
Juve lubi lekceważyć słabszych przeciwników... owszem nie przegrywa z nimi a remisuje, zeszły sezon w lidze to pokazuje. Na Juve z podpórką nie opłaca się grać.
Valencia - Lille... mecz zagadka...