Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 12:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post

I to jest właśnie poziom intelektualny zwolenników Probierza. Poziom Wojciechowskiego.

Wzorowe przygotowania po których piłkarze czołgają się po 60-tej minucie.
Jasne.

Wytłumacz mi geniuszu, jakie wyniki sparingów mają odniesienie do przygotowania fizycznego zawodników w trakcie sezonu? Jak któryś z nich podczas okresu przygotowawczego prosto kopnął piłkę to znaczy, że przygotowania były wzorowe !?

"Weszło" mąci tak samo jak z Maaskantem. A wy łykacie.

Brawo.
jak zawsze podjazdy osobiste w postach wolfyego górują nad poziomem merytorycznym

gdzie napisałem o dobrym przygotowaniu fizycznym ? nam brakuje w tej chwili wszystkiego , składnej gry , schematów rozegrania , wszystkiego , pisałem już o tym wcześniej ale gdzie byś tam czytał wcześniejsze posty

wzorowe przygotowania to w moim rozumowaniu przygotowania blisko - 2-miesięczne , w dobrych warunkach , sparingi nie tyle pokazały przygotowanie fizyczne co w miarę składną grę . Probierzowi na pewno nie miał gorszych warunków do przygotowaniu drużyny niż 15 innych ekip ekstraklasy . Tyle . Natomiast gramy padakę na takim poziomie na którym się znajdujemy się aktualnie w tabeli . Płace piłkarzy natomiast plasują nas na 3 miejscu w lidze .

Nad Złotoustym nie trzeba było mącić , zwolnił się sam swoimi wypowiedziami i wynikami . Myślisz że Cupiał lub rada nadzorcza kierują się opinią weszlo.com w podejmowaniu strategicznych decyzji ? weź mnie nie osłabiaj
Odpowiedz cytując