|
Ja jestem ciekaw, który normalny trener tu przyjdzie.
kasy na transfery - ZERO!
Skauting - ZERO!
Szkolenie mlodzieży - ZERO!
Do tego dodajcie kolesiostwo, brak kompetencji, Cupiał choleryk - człowiek, który o footbolu nie ma pojęcia.
Kto tu przyjdzie? samobójca chyba...
Ost dobrym trenerem był Maskaant...Wiem, że wielu ludzi go nie lubiło - za to, że był "złotousty". ALe ja uważałem jego zachowanie za normalne. W TV mówił zawsze pozytywnie o zespole, od opierd... jest szatnia.
Koleś z Valckxem stworzył fajny duet, był najbliżej wywalczenia LM, i tylko opieszałość Cupiała doprowadziła do katastrofy. Maskaant chciał zdobyć LM w perspektywie 5 lat, kupująć rozważnie dobrych zawodników z listy Valckxa. Szybkie zdobycie mistrza PL zagotowało (tradycyjnie już) mózg Cupiała, który muszi mieć WSZYSTKO NA JUŻ. Dlatego po gornych pozycjach z listy Valckxa (np. Melikson), zaczeli do nas trafiac gorsi pilkarze. Mysle, ze gdyby dac tym panom wolna reke, zaszli by najdalej w historii klubu....
... Ale w Wisle sytuacja to typowo polskie bagno (syf, kolesiostwo, uklady + prezes ktory nie ma o niczym pojecia). Licze na odejscie Cupiala - ale chyba sie nie doczekam.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
|