Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 10:16
thechris napisał(a):Wyświetl post
A skąd ta pewność, że Rumun sprawdziłby w polskich realiach? To, że masz go w awatarze i w żałobnych barwach nie oznacza, że Polsce by coś zwojował nawet jakby mu dano więcej czasu.
Na drugi raz pomysl zanim cos napiszesz. Powiedziałem, że od chwili wywalenia Maaskanta i rozpoczęcia polityki minimalizmu i nieudacznictwa przez Cupiała, przybrałem żałobne barwy wieszcząc nadchodzace klęski Wisły.
Jak na razie moje przewidywania, oparte na analizie dotychczasowych posunięć Cupiała, sprawdzają się w 100%. Kiedy tylko ogłoszono przyjście Probierza, pisałem bez osłonek, że ten dyletant niczego pozytywnego z Wisłą nie jest w stanie zrobić.
Niektórzy woleli zaklinac rzeczywistość pisząc: dajmy szansę trenerowi.
Macie tę szansę.
Uciekł jak szczur, bo nie wierze w jego gadki o jajach, ani w jego honor.
Powiedział w wywiadzie wczoraj, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu. Jak było, widzieliśmy wczoraj. Kłamca i mitoman.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kazdy piszacy: "Lenczyk" chyba zapomnial gdzie ten dziad pracowal 3 sezony temu.
100% poparcia.
Mało tego, jak wtedy naigrywał sie z Wisły.
Dla mnie ten dziad nie ma wstepu na Reymonta

<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Probierz podając się do dymisji zachował twarz, należy mu sie za to szacunek i życzyc powodzenia w nowym klubie. Szkoda że w Wiśle mu się nie powiodlo mimo wszystko uważam że ma potencjal trenerski, musi tylko pojeździć i się pouczyć na zachodzie, bez tego daleko nie zajedzie.
ja też, do cholery, mam potencjał. Musze tylko pojeździć i pouczyc sie.
czytasz, co piszesz?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując