Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 09:27
thechris napisał(a):Wyświetl post
Tylko desperat przyjdzie trenować taki szrot. Chyba, że za dużą kasę ale Wisła ostatnio jak wiadomo nie płaci. Znam tylko jednego trenera, który jest na tyle zdesperowany: Franek S. Drugie nazwisko to ktoś kogo od dawna nie było... Dariusz Wdowczyk..
Podam Ci paru kolejnych... Liczka, Czesuaf, Ulatowski... więcej mi się nie chce wymyślać
Jeśli Cupiał chce minimalizować koszty to tylko jakiś trener, który jest w stanie wskazać w ME, juniorach czy w Małopolsce młodych, tanich grajków, którzy mają potencjał i są w stanie robić progres niemalże z meczu na mecz. No i oczywiście musi mieć pewien poziom komunikatywności=dogadywać się z wszystkimi albo ogromną większością grajków w drużynie. Kto to mógłby być? Może Nawałka albo... nie wiem kto No ale Nawałka jest zajęty - trzebaby zapłacić odszkodowanie Górnikowi.
Jak Smuda to tylko razem z dużą walizką kasy na nowych-dobrych i to polskich grajków. Inaczej on może rozłożyć Wisłę na amen.
Ja się bardzo obawiam, że nowym będzie Liczka albo podobna cipcia... Niedrogi w utrzymaniu, powie Cupiałowi wszystko co ten zechce usłyszeć, potem sprzedadzą mu każdego piłkarza bez sprowadzenia jakiegokolwiek zamiennika, a nawet biurko i krzesło spod tyłka, a on będzie dalej miły i grzeczny, wyników nie będzie. Że zdobył MP 2005? MP 2005 to zdobył Kasperczak jesienią, a wiosną grajki grały na odpieprz się i chodziły Liczce po głowie jak zaczął próby wprowadzania swojej dziwnej wizji do samograja jakim wtedy była Wisła.
Odpowiedz cytując