thechris napisał(a):

|
Tylko desperat przyjdzie trenować taki szrot. Chyba, że za dużą kasę ale Wisła ostatnio jak wiadomo nie płaci. Znam tylko jednego trenera, który jest na tyle zdesperowany: Franek S. Drugie nazwisko to ktoś kogo od dawna nie było... Dariusz Wdowczyk..
|
Podam Ci paru kolejnych... Liczka, Czesuaf, Ulatowski... więcej mi się nie chce wymyślać
Jeśli Cupiał chce minimalizować koszty to tylko jakiś trener, który jest w stanie wskazać w ME, juniorach czy w Małopolsce młodych, tanich grajków, którzy mają potencjał i są w stanie robić progres niemalże z meczu na mecz. No i oczywiście musi mieć pewien poziom komunikatywności=dogadywać się z wszystkimi albo ogromną większością grajków w drużynie. Kto to mógłby być? Może Nawałka albo... nie wiem kto

No ale Nawałka jest zajęty - trzebaby zapłacić odszkodowanie Górnikowi.
Jak Smuda to tylko razem z dużą walizką kasy na nowych-dobrych i to polskich grajków. Inaczej on może rozłożyć Wisłę na amen.
Ja się bardzo obawiam, że nowym będzie Liczka albo podobna cipcia... Niedrogi w utrzymaniu, powie Cupiałowi wszystko co ten zechce usłyszeć, potem sprzedadzą mu każdego piłkarza bez sprowadzenia jakiegokolwiek zamiennika, a nawet biurko i krzesło spod tyłka, a on będzie dalej miły i grzeczny, wyników nie będzie. Że zdobył MP 2005?

MP 2005 to zdobył Kasperczak jesienią, a wiosną grajki grały na odpieprz się i chodziły Liczce po głowie jak zaczął próby wprowadzania swojej dziwnej wizji do samograja jakim wtedy była Wisła.