JEDREK76 napisał(a):

Z lemingami prawda, ale mam nadzieję, że to jednak mniejszość, a większość jest po prostu "uśpiona" jak p. Racewicz, która z tego co pamiętam do tej pory po prostu się nie wypowiadała na temat katastrofy, w przeciwieństwie choćby do takiego Deresza, który po wszech TV chodzi obsobaczając Rodziny dążące do poznania prawdy o tejże katastrofie.
Mam jednak nadzieję, że to, jak po śmierci potraktowano legendę "Solidarności", śp. Annę Walentynowicz będzie dla ludzi impulsem do wybudzenia się z tego letargu obojętności. Niezależnie od tego czy to była tylko katastrofa, czy awaria samolotu, czy zamach, sposób w jaki "polskie" władze zachowywały się przed i po katastrofie jest po prostu zbrodnią za którą Tusk, Kopacz, Arabski, Klich etc. powinni odpowiedzieć przed Trybunałem Stanu.
|
Oczywiście że tak ale właśnie dlatego tusk będzie się trzymał stołka do samego końca i będzie wykorzystywał każdą możliwosć żeby niedopuścić Kaczyńskiego do władzy. Jestem w 100% pewny że w najbliższych miesiącach /roku będą wyciągali różne haki i włączali służby żeby ubić lub skompromitować JK.
p.s. we wczorajszym lisowym programiku kompromitował się syn Komorowskiego - to co ten facet wygadywał w stylu " zamiana ciał to była drobna pomyłka", " Rosjanie i Kopacz działali wspaniale a częśc rodzin przyjechała do Moskwy z tezą ", " błędy przy sekcjach mogą zdarzyć się każdemu" to woła o pomstę do nieba.