Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 08:12
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Z lemingami prawda, ale mam nadzieję, że to jednak mniejszość, a większość jest po prostu "uśpiona" jak p. Racewicz, która z tego co pamiętam do tej pory po prostu się nie wypowiadała na temat katastrofy, w przeciwieństwie choćby do takiego Deresza, który po wszech TV chodzi obsobaczając Rodziny dążące do poznania prawdy o tejże katastrofie.
Mam jednak nadzieję, że to, jak po śmierci potraktowano legendę "Solidarności", śp. Annę Walentynowicz będzie dla ludzi impulsem do wybudzenia się z tego letargu obojętności. Niezależnie od tego czy to była tylko katastrofa, czy awaria samolotu, czy zamach, sposób w jaki "polskie" władze zachowywały się przed i po katastrofie jest po prostu zbrodnią za którą Tusk, Kopacz, Arabski, Klich etc. powinni odpowiedzieć przed Trybunałem Stanu.
Oczywiście że tak ale właśnie dlatego tusk będzie się trzymał stołka do samego końca i będzie wykorzystywał każdą możliwosć żeby niedopuścić Kaczyńskiego do władzy. Jestem w 100% pewny że w najbliższych miesiącach /roku będą wyciągali różne haki i włączali służby żeby ubić lub skompromitować JK.
p.s. we wczorajszym lisowym programiku kompromitował się syn Komorowskiego - to co ten facet wygadywał w stylu " zamiana ciał to była drobna pomyłka", " Rosjanie i Kopacz działali wspaniale a częśc rodzin przyjechała do Moskwy z tezą ", " błędy przy sekcjach mogą zdarzyć się każdemu" to woła o pomstę do nieba.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując