Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 22:20
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
o jakich jajach wyszczekanego Probierza wy piszecie ? jakim honorze jakby mial koles jaja i honor to by odszedl z tego cyrku na poczatku sezonu - a nie poprzez swoja nieudolnosc rozpoczal przygotowania do sezonu , przygotowanie motoryczne i wprowadzal swoja wizje i taktyke ktorej nikt oprocz niego nie widzial przez tyle meczow . Ale nie wolal byc kolejnym klakierem pana BC i Lysego Syndyka Wisly i powtarzaal za nimi o sile Wisly i mydlil wiekszosci kibicow oczy - koles stal i patrzyl jak mu Lysy Waz wyprzedaje druzyne i w obawie przed strata pracy powtarzal w kolko co mu kazali BC i Lysol - czyli brednie o MP i i tym wszystkim co sie dzieje dookola ...... jesli po tym wszystkim myslicie ze koles ma jaja i honor- to sory- macie troche inne pojecie na temat tych slow .......dla mnie Probierz by blysnal jakby na poczatku sezonu powiedzial : odchodze bo po tym co sie dzieje w klubie i przy takiej polityce wyprzedazy nie widze swojej roli w byciu klakierem .....niestety - teraz dopiero to zrobil - co oznacza ze ten sezon jest juz praktycznie skonczony - oprocz walki o utrzymanie i ewentualnej grze w PP
masz 100% racji
Probierz swoją dzisiejsza decyzją potwierdził kolejny raz, że jest dyletantem, w każdym calu i w kazdym wymiarze. Nie, żebym go żałował. Powinien był w ogole do Wisły nie przychodzić

Mój avatar (który pojawił sie chwile po zwolnieniu Maaskanta) powinien zostac jeszcze pogłębiony w żałobne kolory.
Podejrzewam, że długo jeszcze nie nabierze kolorów i innego wyrazu
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując