Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 22:09
Proud napisał(a):Wyświetl post
Teraz zobaczcie na wyniki Niecieczy pod wodzą Moskala.
Pragnę zauważyć, że Nieciecza to taki klub, który będzie do pewnego momentu (gdzieś tak do 27.kolejki) zawsze w czołówce, a potem nagle, ot tak dziwnie zacznie przegrywać - czego przykład widzieliśmy już w zeszłym sezonie. Nie chcę oczywiście umniejszać roli Kazka, ale oni już rok temu grali bardzo dobrze w pierwszej rundzie, a potem nagle, ni stąd ni zowąd wszystko jebło.

Co do Probierza, jak dla mnie uniósł się honorem, chociaż nie wiem czy dobrze, że stało się to teraz. Już w tej pierwszej pomeczowej wypowiedzi dla C+ dało się wyczuć, że złoży rezygnację, a chwilę później się to ziściło. Po ludzku, gościa mi żal, bo odpowiedzialność za takie, a nie inne wybryki kopaczy zawsze spada na trenera, a że Probierz charakterny gość, to na pewno były konflikty w zespole, o czym gdzieś tam dało się usłyszeć w wypowiedziach 'weteranów' czyli Głowy i Sobola. Martwi mnie ta decyzja teraz, przed Legią, z jednej przyczyny - mamy naprawdę istotny mecz, drużyna jest 'roz.......ona' emocjonalnie, pod każdym względem jest wszystko źle, a na Legię i tak wszyscy się powinni spiąć, bez względu czy na ławie będzie Probierz czy Iksiński. Coś czuję, że jednak zarząd nie przyjmie dymisji...
Odpowiedz cytując