|
Probierz miał resztki odwagi cywilnej i samokrytyki podał się do dymisji. Bardzo dobrze zrobił. Teraz powinien podać się do dymisji ten ,który go zatrudnił. Moim zdaniem czas od 1 marca br do teraz to czas zmarnowany. Uważam ,że Probierz jest pozerem nie trenerem. Kreuje się na wielkiego fachowca ,który pozjadał wszystkie rozumy ale tak naprawdę musi jeszcze sporo wody Wiśle upłynąć nim coś sobą będzie prezentował. Jego wypowiedzi po żenującej porażce Jagiellonii z jakimiś kazachskimi kelnerami w stylu "bo w Białymstoku nie ma lotniska" wiele o nim mówiły zanim jeszcze trafił do Wisły. Zresztą zastanawia mnie kto był tak nieodpowiedzialny w klubie , który z decydentów, że przy tak tragicznej sytuacji finansowej ,z głupia frant zatrudnił kogoś takiego jak Probierz. W obecnej sytuacji to właśnie trener powinien być najlepiej opłacaną osobą w klubie. Najlepiej trener ,który swoim dorobkiem ,doświadczeniem pokazał ,że jest w stanie w funkcji czasu systematyczną pracą podnieść poziom drużyny jak i piłkarzy. W postępowaniu Bednarza widać ogrom niekonsekwencji i on również musi odejść. Już o samej grze zespołu nie ma sensu pisać, bo to widać. Wszyscy spodziewali się ,że może być nie za wesoło ale to co obserwujemy od 5 kolejek to wyrżnięcie z całej siły twarzą o chodnik. W żartach pisałem tutaj ,że będziemy się bili o utrzymanie. W żartach! Okazuje się ,że realia są takie ,że przerosły moje wyobrażenia. Probierz powinien raczej pomyśleć o zmianie zawodu.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.10.2012 o godz. 21:31.
|