Wyświetl pojedynczy post
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2012, 19:49
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Trzeba zachować spokój - nigdy nie jest tak żeby nie mogło być gorzej o czym przekonujemy się w każdym meczu

A tak na serio to nie wiem co o tym myśleć. Probierz jest dla mnie rozczarowaniem, nie ma chyba drugiej tak bezpłciowej drużyny w tej lidze jak my ale z drugiej strony nie wierze żeby Probierz był aż tak słabym trenerem.
Gołym okiem widać, że większość tych piłkarzy ma wyjebane na to wszystko - czekają tylko na zimę i propozycję od Bednarza w sprawie rozwiązania kontraktu.
Probierz w pomeczowym wywiadzie wyglądał, że ma już serdecznie dość - może się zdarzyć, że uprzedzi właściciela i poda się do dymisji jeszcze przed meczem z Legią.
Probierz jest taktycznym połgłówkiem, piłkarze to widzą, nie odpowiada im twarda ręka, wolą spokojniejszego ale trenera poukładanego. Wie ktoś może ile piłkarze trenują za Probierza a ile trenowali za Maaskanta, tak mi się coś zdaję że jednak Polscy trenerzy w Wiśle to jednak powinien być koniec.
Edit:
Super.
Trener Probierz właśnie poinformował na pomeczowej konferencji, że podaje się do dymisji
Odpowiedz cytując