Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2012, 06:50
Same remisy w sobotnich meczach , no niezle.... W sumie myślałem , że Legia zagra trochę lepiej a tu zonk. Podobał mi się w tym meczu Banaś. Wszystkie górne piłki były jego. Zobaczymy jak dzisiaj spisze się Śląsk i Lech. Podejrzewam , ze po takim meczu jak z Pogonią zagramy dziś wielkie nic i chciał bym się mylić. :}

Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty.

Gdy tylko ktoś zacznie sypać , to zabraknie miejsca za kratkami. Zresztą przy obecnym funkcjonowaniu naszych sądów nic mnie nie zdziwi.

Dla mnie jako Poznaniaka Reiss jest kimś ważnym. Nie tylko za , to że gra świetnie w piłkę , ale tez dlatego , że chciał wrócić z Niemiec do drugoligowego Lecha , choć mógł grać w dowolnym klubie Ekstraklasy a i pewnie w drugiej Bundeslidze też , by pograł. Szkoda tej afery korupcyjnej , bo mógł być " bez skazy" No , ale trudno.. mleko się rozlało i cóż... Tak czy owak jest kimś ważnym. Można powiedzieć , że takim idolem z lat dzieciństwa.
Odpowiedz cytując