Cytat:
0 22
Okej, widze ze pan z Disneylandu jest. Witamy w prawdziwym zyciu.
Fanie... Starucha
|
...powiedział fan politykow i mediow. Rece idzie zalamac, ze takie cielaki stapaja po polskiej ziemi
PS ta cała sprawa Starucha mnie irytuje. Goscia sie opluwa za to, ze go ciagle aresztuja po czym uniewinnija bo nic na niego nie maja. Teraz tez go trzymaja za nic, na sile. Takze zal mi ludzi, ktorzy sie daja tak latwo oszukwiac i ze Starucha robia jakiegos kryminaliste, ok, swiety nie jest ale skoro nic na niego nie maja (a ostro sie spinaja zeby cos znalezc) to chyba az taki bandyta to nie jest? Co gorsze idzie pod prad rzadzacym i jeszcze taki nikt jak bobek sie bedzie z goscia naigrywal ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.