Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2012, 14:19
Po tym wywiadzie wzbudził we mnie wieksza sympatie do swojej osoby - a to juz zle.
A nie wydaje ci sie ze wlasnie polemika o siedzibie pzpz i finansowaniu trenerow na orlikach, obiła mordke Stanowskiego? Jak mozna wyjezdzac z tekstem ze siedziba powinna byc na Narodowym i do tego podając przykład FA nie majac pojecia ze FA jest wlascicielem obiektu? i ze mininstertwo zazadalo astronomicznych cen wynajmu ?
A juz dyskusja ile to metrow2 powinno przypadać na głowę byla amatorska bo srac tez gdzies trzeba.

Wszystko mozna uznac za wyborczy belkot ale mniejsze kluby mu ufaja gdyz ma jakas tam dla nich wizje i sie nie dziwie ze go popieraja. Boniek z Koseckim moga sie wykrwawiac a wygra ktos z boku, tym bardziej ze tym wywiadem pokazal innym(na pewno taki mal cel) ze nie ma nic do ukrycia,ze sie nie boi wejsc w paszcze lwa.

Ale to tylko moje odczucia . Jednego jestem pewien, koles jest dobrym cwaniaczkiem. Ma glowe na karku i wydaje sie byc wytrawnym graczem.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.09.2012 o godz. 14:26.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując