Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2012, 09:55
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony pojawiają się głosy o tym, że Wisła gra piach, z drugiej jednak są naciski by wstawiać młodych. Tak więc młodzi są wstawiani! Znów pojawiają się głosy że Burliga słaby, że Czekaj drętwy... ja od początku sezonu nie widzę w ich grze rażących błędów. Grają na tyle na ile potrafią, ale jeśli będą dalej sadzani na ławce nigdy nie osiągną przyzwoitego poziomu. To nie oni załatwili mecz z Polonią, to nie oni załatwili mecz z Pogonią! Patrząc na Szewczyka co chłop wyrabiał w zeszłym roku z Limanovią krew mnie zalewała. Dziś widać duży progres. Podobnie z Chrapkiem i Burasem wiążę nadzieje w środku pola. Mogło by być jeszcze sympatyczniej jeśli chodzi o wychowanków w pierwszym składzie gdyby na skrzydle zagrał Małecki, a Genkova wspierał w ataku Brożek zamiast Sikorskiego.

zgadzam się , o ironio teraz największą padakę grają gracze wiekowi od których wymagamy najwięcej

średnia wieku w przyszłym sezonie pomimo + 1 w metryce każdego zawodnika powinna być jeszcze niższa .

Regularnie powinien grać już Chrapek, być może również Uryga
Nalepa zbiera dobre recenzje w reprezentacji oraz regularnie gra w I lidze .
Brud , przez większość skreślony ( przeze mnie również ) o dziwo jest chwalony w ŁkSie , być może za rok nie poznamy tego zawodnika.
Małecki wróci zapewne z podkulonym ogonem . Wciąż ma przed sobą dużo lat grania ( rocznik 88 )
Burasa na ten moment nie oceniam , według mnie to melodia dużej przyszłości - 2 lat ( o ile wrzucimy go do ogrania w I lidze )

a i zobaczymy kto w ciągu sezonu jeszcze "nam błyśnie"

PS. Oczywiście nie zakładam że wszyscy młodzi będą grać w 1 składzie ***
Ostatnio edytowane przez Karherop : 27.09.2012 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując