Wyświetl pojedynczy post
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2012, 16:36
Pomoc nie żyje, atak dogorywa, obrona nawet nieźle (-Jovanović, który IMO zagrał słabo...bardzo słabo...zniknął), MVP meczu jak dla mnie Miśkiewicz - wyciągnął 2 100% sytuacje dla Warty.

Boguski padaka.
Sikorski padaka (chociaż był z niego pożytek, bo w odpowiednim miejscu został sfaulowany).
Wilk grał swoje - czyli biegał od jednego do drugiego i próbował odebrać piłkę...ale co z nią zrobić później to już nie wiedział.
Para Bunoza - Czekaj całkiem nieźle.
Maor gwiazdunia w 60 minucie 'zmęczył się' i poszedł - wnioski wyciągnijcie sami.
Frederiksen całkiem nieźle, widać po ostatnich meczach, że chłopak wchodzi w formę i po początkowej tragedii jest nadzieja, że będzie lepszy od Paljicia.
Jaliens chyba znalazł nową pozycję na boisku bo biegał jak Wilk i na dodatek podać potrafił - całkiem nieźle się spisał na tle reszty paralityków.
Genkov jak zwykle kładzie się na chwałę Wisły zamiast próbować przepchnąć obrońcę i strzelić - przy faulu poczuł kontakt i od razu się położył na karnego...ale może to i lepiej...
Quioto zagrał nieźle. Nie dawał się upilnować i robił wiatr na skrzydle, popisał się dobrym rajdem - ja bym nie skreślał chłopaka w przyszłości.

Na koniec to jest ŻENADA, TRAGEDIA i WINA PROBIERZA, że zespół ma dwa karne w meczu i nie wykorzystuje żadnego! Czyżby element nie był przećwiczony na treningach? A może źle wyznaczył wykonawców? Bo zawodnicy (szczególnie Maor...dwa tempa sobie wymyślił...) podchodzili do nich jakby to była zabawa.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Miśkiewicz - więcej razy piąstkuje piłkę niż ją łapie, a było to sytuację, gdzie spokojnie mógłby piłkę złapać i zyskać kilka sekund. W końcówce dwie bardzo dobre interwencje ratujące nas od starty gola. Kilka dość niepewnych wykopów jak nie na aut to do zawodników Warty.
Casillas też piąstkuje zamiast łapać i nikt nie ma do niego za to pretensji. Lepsze to, niż żeby piłka znalazła się w bramce albo żeby Pawełki puszczał.

Mati_ napisał(a):Wyświetl post
Straszne chaos

Chwalisz większość zawodników, a potem piszesz Żenada... itp
Przecież napisałem to o karnych. A to, że chwalę niektórych zawodników to tylko dlatego, że dostosowałem się do obecnego poziomu gry Wisły. Po prostu wszyscy grają pytę straszną, ale niektórzy trochę mniejszą - za co wypada ich pochwalić. Trochę głupio czepiać się zawodników za to, że my kibice jesteśmy przyzwyczajeni do lepszej gry. Oni lepiej grać nie potrafią i uważam, że jechanie wszystkich po każdym meczu jest po prostu nie na miejscu. Trzeba się przyzwyczajać do nowych realiów, w jakich znalazł się nasz klub.
Ostatnio edytowane przez riv : 25.09.2012 o godz. 16:56.

Odpowiedz cytując