!!IRIVER!! napisał(a):

A ja mam wrażenie, że wszyscy szukają powodu naszych kłopotów w niby złej formie piłkarzy, chujowym trenerze i innych takich rzeczach, ale weźcie zatrudnijcie się w jakiejkolwiek firmie, pracujcie przez kilka miesięcy za darmo, zobaczymy czy będziecie zadowoleni i czy będziecie dawać z siebie wszystko.
Ja od tych piłkarzy już niczego nie oczekuję, wiem że z taką grą i taką ambicją mogą nawet spuścić nas z ligi mimo potencjału na Mistrzostwo Polski, ale niestety - każda ryba psuje się od głowy.
Na górze jest problem, który wpływa na 'pracowników szeregowych' i nie ma co upatrywać przyczyn złej gry w złym przygotowaniu, jakoś w sparingach wyglądało to przyzwoicie i co, nagle zapomnieli jak grać? Czekam, aż wreszcie któryś zdobędzie się na odwagę i powie parę słów w mediach, jak kiedyś Żurawski (w mistrzowskim sezonie Maaskanta o bandzie nieodpowiedzialnych ludzi), ale obawiam się, że nie ma gościa z takimi jajami. Nawet Głowa czy Sobol są "za miętcy".
|
Ale co kto powie?nie ma sianka-nie ma granka?w tej sytuacji nikt nie zapanuje nad szatnia z niezaplaconymi obcokrajowcami.a to właśnie głównie stranieri mogą nas podciagnac do góry albo udupic na amen.bo przecież nie starsi i ciągle kontuzjowani S i G,także nie Wilk cży młodzi...także ch.. sytuacja trenera niestety.jakbyśmy mieli jakichś swoich mlodych z umiejętnościami to by gonili dla Wisły mimo opóźnień.stranieri powie albo pomysli-pocalujcię mnie w d i będzie stał na boisku.