Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2012, 12:21
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Ja zastanawiam się jak to się wszystko skończy, dziś stawiałbym na Legię ale jedno mocno mnie zastanawia. Na jakiej zasadzie ekonomicznej Legia mówi o budżecie 80 mln zł. Dla mnie to jest tegoroczne przeinwestowanie Legii, przyjęcie jakichś abstrakcyjnych dochodów i to może zdecydować. Zobaczymy jak będzie wyglądało zimowe okienko w waszym wykonaniu bo jakoś te pieniądze będzie trzeba znaleźć. Więc co? Wyprzedaż, rozwiązywanie kontraktów itp. Odpadła kasa z LE, bilety, prawa tv. Dochodzi jeszcze tlący się konflikt i "zamykanie żylety".
Tyle, że oni mają kogoś opchnąć, a kolejce stoją już kolejni młodzi. A za takich płaci się najwięcej.
Przy czym bardzo możliwe, że będzie redukcja i wyprzedaż, ale dzięki tej - wyśmiewanej przez naszych forumowych ekspertów - akademii będą mieli tak przewalone jak my teraz. Zawsze znajdą w tej ME kogoś lepszego niż Sikorski...

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Iwański. Garguła Wam przynajmniej nie fika.

P.S. I jeszcze Radovic i jego tekst z tego lata, że wraz z Wolskim i Ljuboją stanowią średni poziom europejski. Zwłaszcza w kontekście tego co aktualnie gra i jak wygląda.
I tu się mylisz! Iwański miał nabite pod deklem, ale coś tam grał. Podobnie Radović - poprzedni sezon w jego wykonaniu (tak do kontuzji) był naprawdę dobry.

Garguła nie gra absolutnie nic, a mimo to uważa się za gwiazdę. Jego pomeczowe wypowiedzi to sól na rany każdego kibica Wisły.

To jest chwast - dokładnie tak jak kolega wyżej napisał.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.09.2012 o godz. 12:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując