Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2012, 08:14
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tylko w TVN? To chyba nie byłeś na żadnej konferencji, albo prezentacji międzynarodowej marki. Normalną sprawą jest, że dokonuje się pewnych przekłamań w wysokościach słupków na wykresach.
Niezłe porównanie:

- prezentacji międzynarodowej marki, gdzie robi się takie czary mary w celach marketingowych, w celu wykazania wyższość swojego produktu

z

- ogólnopolską stacją informacyjną która podobno jest obiektywna, ponoć żadnej partii nie reklamuje i promuje oraz przestrzega prawa, zgodnie z którym dziennikarz jest zobowiązany do "rzetelnego informowania".

Chyba że sam przyznasz, że TVN24 wobec pewnych partii zachowuje się już jak wobec marki którą należy jak lepiej zaprezentować, a dziennikarze bawią się w marketingowców rządzącej partii.

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Niektórym może to zburzyć tezy
Mnie najbardziej bawi sposób w jaki kala się Giertych opisując swój epizod z PiSem. Brzmi to jak samokrytyka za najlepszych czasów PRL-u, PiS to samo zło, a facet już się martwi co będzie za 3 lata gdy PiS znów będzie walczył o rzadzenie

" Przyznał, że zrobił wiele błędów w polityce: za ostro się wypowiadał, dał się wciągnąć w atmosferę PiS-owskiego poszukiwania wszędzie zła, przekrętów.
Chciałby, żeby powstała partia na prawo od Platformy, ale - jak stwierdził - nie radykalno-fanatyczna jak PiS. Martwi się tym, co będzie za trzy lata, gdy nadejdzie czas wyborów."
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.09.2012 o godz. 08:34.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"