Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2012, 19:05
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że prawdopodobnie i tak Probierz wyleci. Dlaczego? Moim zdaniem jest jakiś konflikt na linii piłkarze- trener. Wnioskuję to po zaangażowaniu niektórych zawodników w grę. Dołków się nie kopie pod trenerem za którego drużyna poszła by w ogień. Myślę, że głównym powodem, dla którego gwiazdki nie lubią Probierza jest jego silny charakter. Chce podporządkować sobie naszych gamoni, a oni mu pokazują że długo już tu nie popracuje.
To są właśnie efekty systemu, w którym za wyniki zawsze odpowiada "głową" trener. To nie wina trenera, że dostaje piłkarza, któremu piłka odskakuje przy przyjęciu, strzela w trybuny lub auty i nie potrafi przedryblować pachołka.
Ale tak się już u nas utarło. Jak złe wyniki to wypad z trenerem i wio po następnego. A ten co piłki przyjmować nie umiał- dalej nie umie.

PODSUMOWUJĄC:
1.Zostawić Probierza;
2. Wyp********* łajzy, płaczków i zarobkiewiczów;
3. Zakupić piłkarzy nie drogich, ale którzy uznają HardWork.
Trzeba byłoby być w/blisko przy drużynie żeby wiedzieć czy tam jest hard work, a nie np. chaos, że Probierz ma silny charakter, a nie tylko może sprawiać takie wrażenie na zewnątrz. Ciekawe jestem co by o Probierzu powiedział np. Franek... to by dało jakiś obraz o ile wypowiedź byłaby szczera. No ale oczywiście się nie doczekam...
Jeśli informacje, że Smuda się waha są prawdziwe to też niedobrze bo wg mnie świadczy, że BC nie godzi się na wydanie żadnych pieniędzy na nowych graczy. Smuda też ma jakiś instynkt (i mądrzejszą od siebie kobietę obok) i czuje, że w tym stanie rzeczy to jest mina, która najprawdopodobniej utopi go już na amen. Bo jakieś oferty z 2 bundesligi czy od szejków to bzdura - po co on tam pojedzie... przecież wyśmieją i wywalą go po pierwszym treningu.
Ostatnio edytowane przez arti : 17.09.2012 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując