Niestety ale jedno co się rzuca to, że Probierz chyba nie radzi sobie z presją. Nie jestem jak ten psycholog z C+ co potrafi zrobić portret psychologiczny na podstawie zapisku video natomiast widać że Probierz jest jakiś cały rozdygotany na tej ławce, zachowuję się jabky nie wiedział co ma robić, to pije hektolitry wody to bazgrze nerwowo jakieś zapiski. Chyb przeszkadza mu to, że Wisła to nie ŁKS gdzie może swobodnie pracować mimo kiepskiej gry czy wyników gdzie to on jest liderem i nie ma w szatni takich osobowości jak Iliev, Sobol, Głowacki, bystry Melikson. To są wszyscy inteligentni ludzie, nie chce osądzać czy Probierz ma z nimi problem ale słyszałem o takich trenerach, którzy mają problem z bystrzejszymi zawodnikami od siebie. A w Grecji Michał podobno miał problem z kilkoma zawodnikami. Odsuniętą miedzy innymi gwiazda zespołu Castillo.Gdzieś tam wychodziły plotki o kiepskich relacjach na lini Probierz - Frankowski.
Cytat:
|
tez mi sie zdaje że to o pieniądze chodzi,Pan Cupał już chyba krzyżyk na Wisłe położył (letnia wyprzedaż).
|
Raczej nie kwestia wyprzedaży ma tu znaczenie bo odeszli zawodnicy w większości słabi tacy, którzy powinni już odejść jak Małecki czy Kirm natomiast problemem jest tu brak następców.