Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2012, 22:15
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Ale to przecież podstawa. Jeśli do akcji ofensywnych nie włączają się boczni obrońcy, jeśli środkowi obrońcy nie potrafią wyprowadzać piłki, jeśli 3 środkowych pomocników pozoruje grę ofensywną, to ostatecznym rozrachunku zastaje nam jeszcze bramkarz i 3 pozostałych zawodników. Tak nie da się wygrywać spotkań, nawet w ekstraklasie.
Oczywiście, że się da. Tak się da nawet wygrać Ekstraklase, po więcej szczegółow odsyłam do sezonu 2010-11 lub też do 2011-12.

Kurz napisał(a):Wyświetl post
Wydaje się czy to pokazał? Bo ja tego nie widziałem, więc pytam, czy 2 lub 3 tygodnie wydarzyło się coś nadzwyczajnego w jego wykonaniu? Wczoraj był zerem, co więc sprawia, ze Bonawentura uważa, iż nie jest strzałem w stopę Bednarza? Jakieś przeczucia czy doskonała znajomość jego kariery?
Chłopie nie znam jego kariery i szczerze mówiąc gówno mnie ona interesuje. Użyłem zwrotu "wydaje się" ponieważ 4 mecze to za wcześnie żeby ocenić czy dany zawodnik się sprawdzi czy też nie. Ty jednak zdążyłeś już na nim postawić krzyżyk i go zjechać jak burą suke.
Odpowiedz cytując