Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2012, 19:14
Nie ważne jest czy Probierz jest dobrym czy złym trenerem – w obecnej sytuacji wg mnie Probierz nie zdoła wpłynąć na drużynę tak by zaczęła grać jako tako. Ja nie mówię o mistrzostwie czy pucharach chciałbym by Wisła grała tak jak dziś Górnik, a nikt mi nie powie że tak dramatycznie odbiegamy kadrowo od Górnika.

Kiedy i kogo zatrudnić ale to się wiąże z głębszym pytaniem
jaki jest pomysł na Wisłę.

Czym Wisła ma być.

Mamy podobno trzeci budżet w lidze, jeśli nawet to prawda to tylko tak będzie w tym roku bo przyszłym roku kasy z Uefy nie będzie, z transferów może jakaś bańka za Meliksona, z C+ też będzie dużo mniej kasy bo kto będzie chciał takie cudo jak mecze Wisły oglądać, a poza tym kasa rozdzielana jest też ze względu na miejsce które się zajmuje w lidze, a kasa z biletów i znowu kto poza takim idiotami jak my będzie chciał to oglądać. – Więc jaki będzie budżet wg mniej to będzie połowa tego co dziś.
Za dwa lata nawet kasy z transferów nie będzie, ubytki w pozostałych punktach będą jeszcze większe. Szans że nasza młodzież zacznie nagle wspaniale grać nie widać
.
I co dalej
Czy nadal śnimy o byciu średniakiem w europie?

Na dzień dzisiejszy wszystkie pieniądze zainwestowane przez Cupiała nie pracują. Mieliśmy wspaniałe chwile i było ich wiele ale co teraz
Odpowiedz cytując