Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2012, 10:15
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Jakim zbawieniem? No chyba ,że za zbawienie uważasz pyskowanie do kolegów z drużyny , trenera i pretensje do wszystkich tylko nie do siebie jak nie idzie . A z tym solidnym skrzydłowym bym nie przesadzał bo gdyby był taki solidny to grałby więcej w tym Tureckim średniaku , samo szybkie biegnięcie z głową wpatrzoną w piłkę i czasami jakiś zwód w mocniejszych klubach to niestety za mało a jeśli chodzi o grę kombinacyjną to u Patryka jest z tym po prostu bardzo słabo ale On przez ostatnie dwa lata w ogóle nie próbował poprawić tego elementu tylko wolał swoją egoistyczną grę bo przecież w Wiśle i tak mu nikt by nie podskoczył a tam pewnie już nie jest taki mądry a nawet jeśli spróbuje to inni szybko sprowadzą Małego na ziemię . Ja jednak życzę Patrykowi żeby mu udało się , żeby zrozumiał o co chodzi w tym sporcie i że najważniejsza jest drużyna , żeby wziął się w garść i nie zmarnował swojej kariery i z pewnością niemałego talentu a powrót do Polski wg mnie będzie błędem .
Dla mnie to niech wraca najlepiej jeszcze dziś.strzelenie nawet jednej bramki w meczu to jak dotąd dla nas duzy problem, a Wam nie pasi Mały.jak jeszcze Maor ucieknie w zimie albo go wypchniemy za grosze to będziemy zupełnie w d.pie.myślę, że Mały też co nieco zrozumiał w turcji i będzie reprezentował Wisłę jak najlepiej potrafi.naprawdę sytuacja wygląda bardzo groźnie więc każda para ponadprzeciętnych nóg jest na wagę.. utrzymania się.
Odpowiedz cytując