Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2012, 20:29
Tia, Kirm zasadniczo robił różnicę. Pawe, Brożek to też postrach boisk. Wasze rozważania są fajne ale nie wiem w oparciu o co je czynicie. To jest polska liga, tutaj Lenczyk z bardzo ale to bardzo przeciętnym zespołem zdobył MP. Gdzie u nich ktoś na miarę Melliksona czy Ilieva, tudzież Genkowa ? Kadrowo nie jest najgorzej, już nie piszcie głupot. Nie wiem jaka jest różnicą między Duńczykiem a Pajlicem? chyba taka, że ten pierwszy potrafi wrzucić piłkę i nie gubi się w akcjach ofensywnych. A może Jovanovic jest gorszy od Słowaka czy Alvareza ?

Meliskon dogra piłkę i do Quito( taka przenośnia, dopisek dla słabszych ), widać to chociażby po wczorajszym meczu. Ale on musi wiedzieć co ma grać, to samo inni zawodnicy, a jak na dłoni widac, że nie wiedzą, zresztą sami o tym mówią. A Wy ciągle zakłamujecie rzeczywistość, bojąc się przyznać samym przed sobą, że Probierz jest słabiutkim trenerem. I nie ogarnia.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 15.09.2012 o godz. 20:33.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując