Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2012, 18:42
Proud napisał(a):Wyświetl post
A czym ryzykujemy?

Da się grać gorzej i mniej efektywnie niż obecnie?

Nie jestem zwolennikiem zwalniania trenerów. Ale nie widzę niestety niczeg co byloby dobrym prognostykiem pracy Probierza.

Tutaj jest tendencja zrzucania wszystkiego na brak ambicji u zawodników...ale przecież Probierz słynął z motywowania swoich ekip. Więc gdzie jest ten motywator?
Jesli w 10 epikach udało się zmotywować zawodników a w 11 się nie udaje to winny jest trener ?

To co mi przychodzi do głowy , to będziemy po prostu pikarsko słabsi od przeciwnika i zasługiwali na porazkę - takie zycie . Część kibiców , ale głównie Bednarz zaklinali rzeczywistość stawiając Wisłę na faworyta MP , będąc tak naprawde słabą drużyną kadrowo .

Fakt że mamy przepłacanych pikarzy w stosunku do tego co prezentują- to już nie jest wina Probierza .

Wisła zacznie wygrywać , jak i dozna jeszcze nie jednej porażki . To oczywiste . To co potrzebne jest Wiśle to stabilizacja , a nie ciągłe zmiany . Z kimś kto ma nowoczesne i racjonalne spojrzenie na pikę . Chcecie zwolnienia Probierza ? proszę , oto nowy trener Smuda

i płacz i lament 10 razy większy niż za Probierza , nawet przy porównywalnych wynikach .

Sam nie jestem zadowolony z tego co teraz prezentujemy , i tez jestem zdania ze wyniki nawet przy takiej kadrze powinni byc lepsze , ale nie oceniam trenera po jednym meczu , ale po całej rundzie do której przygotował zespół . Mineła dopiero 4-kolejka ekstraklasy...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.09.2012 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując