Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2012, 18:36
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
No dobra Proud - możesz podać trenera, który miał jeszcze gorszy skład, nad którym pracował w Wiśle od tego(składu), który Probierz ma obecnie?
Maaskant po przyjściu do Wisły miał porównywalny. Ale to nie o to mi chodzi. zadne tez trener nie miał tak słabych wyników i drużyny bez jakiegokolwiek stylu. Dodajmy trener, który pracował dość długo, bo Probierz miał już sporo czasu, aby cokolwiek zmienić na plus. A jak dla mnie to we wszystkich aspektach pikarskiego rzemiosła gramy gorzej. Nawet zwolnił Bahra, aby ściagnąć sobie super trenera z przeszłością u żydów. I co? Szybkościowo odstawaliśmy nawet od Bełchatowa.

a teraz Probierz mówi, że przerwa w rozgrywkach mu dużo dała bo nad wieloma rzeczami popracowali...to ja się pytam co robili w okresie przygotowawczym? Przecież miał dużo czasu aby odbić jakieś piętno na tej drużynie. A zespół wygląda jak totalna zbieranina. I nie mówię tu o obronie, bo rzeczywiście kontuzje są problemem Probierza. Ale atak nie istnieje. No a przepraszam ile drużyn może pochwalić się skrzydłowymi klasy Meliksona i Ilieva? I do tego wiecej niż solidny jak na polski warunki Genkov. Reszta drużyny też nie jest wiele słabsza od piłkarzy choćby Polonii Warszawa. A jak wyglądaliśmy w starciu z nimi? Jak jakiś zespół gwiazd TVNu, a przypomnę, że to Polonia miała zawirowania w okresie przygotowawczym.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.