Snoopy5 napisał(a):

|
Czy kopacze są źle przygotowani do sezonu co po wynikach sparingów sie nie zapowiadało ? Czy przeszkadza im osoba trenera Probierza i postanowili grać przeciw niemu ? Czy im się po prostu nie chce widząc kłopoty finansowe klubu ? Czy są najnormalniej w świecie słabi i niewiele potrafią co przekłada się na wyniki ? Ja widząc pewnych ludzi w składzie Wisły zbliżałbym się ku tezie że nasi kopacze mają wszystko gdzieś i nawet po meczu nie widzą tragedii , po prostu nic się nie stało jak śpiewają im nasi kibice. Mają plan przezyć w miarę bezpiecznie 90 minut a potem wio po kasę i na imprezy . Probierz też niespecjalnie chce dojrzeć katastrofę na boisku bo w trakcie meczu woli uzywać długopisu niz głowy . Po co się pocić jak można żyć bezstresowo i w dodatku pobierać "należne" pieniążki ? To tyle moich dywagacji , nie wiem może nie są całkiem bzdurne . Dla mnie to kwestia głowy i chęci i nic więcej .
|
Apropo pisania przez Probierza długopisem - wczoraj na ławce pisał testament. Zawarł w nim informacje o tym co zostawia Smudzie.