Kurz napisał(a):

Na czym opierasz to stwierdzenie. Ja widzę tylko Meliksona, Iliewa, który ma siły na góra 60 minut i Genkowa, ale tylko przez 40% rozgrywek, bo przez pozostałe 60% szuka formy strzeleckiej.
Jeśli skupimy się tylko na grze ofensywnej, to bez naciągania rzeczywistości możemy stwierdzić, iż 3 z naszych nominalnych bocznych obrońców zajmuje się truchtaniem, a 4 jest permanentnie chory. Poza tym mamy jeszcze bezbarwnego Chrapka, niewidzialnego Gargułę i Wilka, który gra głównie do tyłu. Aaaa, zapomniałem jest jeszcze nabytek z Hondurasu i Daniel Sikorski...
|
A czyja to wina ze wszyscy razem i każdy z osobna grają z każdym meczem gorzej? Już tu było udowodnione że mistrzowski skład różnił się dwoma nazwiskami, a dzisiaj ci sami ludzie zachowują się jak dzieci we mgle. Słabym składem można tłumaczyć przegrane z mocnymi przeciwnikami( w naszej lidze takich nie ma), ale nie z Pogonią i Podbeskidziem bo oni chyba lepszego składu nie mają, a jeżeli twierdzisz że mają to polecam porządnego baranka na otrzeźwienie. Na ostatnie pół godziny nasz strateg wpuścił w końcu Boguskiego i wiać było że Pogoń ma takich asów ze byli wkręcani w ziemie balansem ciała, a Ty dalej nie widzisz że to gość z potencjałem. Tyle tylko że nie jest to zawodnik na wybijanie piłki byle dalej, a trener Probierz innej metody na grę nie zna. Dlatego na ŁKS, Jagiellonię się nadaje, a u nas się tylko ośmiesza, co gdyby nie to ze przy okazji ośmiesza też Wisłę wcale by mnie nie obchodziło.